Saturday, January 16, 2016

homemade...


Hay una buena razón para cocinar con las frutas de la estación, la mía es preparar mandarincello! (la receta original es con naranja o limón peeero...), corrí al mercado, ahora la mandarina está muy barata y por kilo!, creo que la clave es la cantidad, o mejor dicho ser generoso con los ingredientes..
Yo preparé un litro y utilicé kilo y medio de mandarina para hacer esto, lo mejor es que mi casa olía delicioso!! Ahora puedo decir que he mejorado bastante, es la práctica supongo... Alguna vez lo haz probado? deberías intentarlo! en internet hay muchas recetas bastante prácticas y fáciles! es de mis licores favoritos y si lo acompañas después de una comida con abundante pasta... yummmm!


There's a good reason to cook with seasonal fruit, mine is prepare mandarincello! (the original recipe is with orange or lemon but in this case...) so i run to the market, now the tangerine is cheap and for kilo!!,  i think the key of this is the amount, or if i can say it better, being generous with the ingredients...
I made a liter and use kilo and a half of tangerine to make it tasty, the best part is also that my place smells so nice!! Now i can say that i improved, i guess is the practice.... Have you tried before? you should! there's a lot of recipes on the web and are quite easy and nice! is one of my favorites liquors and if you drink it after a nice pasta .... yummmmm!

No comments: